​​​​​​

Vildplockat Kokboken

385 kr
Produktbeskrivning:

Vinnare i kategorin "Mat, klimat och miljö" i Årets Svenska Måltidslitteratur 2023!

"En vacker, viktig och rik kokbok som inspirerar till att ta vara på det som växer runt omkring oss, och som utbildar i naturvård och uppmuntrar till återknytning till naturen på köpet." BTJ

Utifrån ett 50-tal vilda växter och svampar delar Niki Sjölund och Lena Flaten med sig av drygt 250 recept med smaker och råvaror från skog, fjäll och ängsmark. Du hittar recept på allt från rönnbärskapris och inlagda fläderbär till svampkebab i pitabröd och kallrörd lingondricka. Läs också om hur du tar hand om det du har plockat genom att torka, lägga in och syra för att på så sätt bygga upp ett eget skafferi. Till varje växt finns information om bland annat växtplats och skördetid.

Författarna vill inspirera till att vi ger oss ut i naturen och hittar de ätbara växter som ofta står där mitt framför ögonen på oss. Ett no waste-tänk genomsyrar hela boken – det mesta går att ta vara på!

Produktinformation

Författare: Niki Sjölund, Lena Flaten

Språk: Svenska

Förlag: Natur Kultur Allmänlitteratur

Antal sidor: 256

Finns i lager för omgående leverans
Finns ej i lagret
Endast få kvar i lagret (4 st)
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager! Din e-postadress sparas i upp till 180 dagar.




Artikelnummer:
9789127181168

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen