Hållbart för kropp och själ

Det händer på Robygge

Robyggepodden 

I Robyggepodden kan du lyssna på samtal från en inte helt vanlig butik. Om hållbar livsstil, människan, världen, omställning och cirkulärt tänkande för kropp och själ. Och varför vi trivs så bra i det lilla blå huset strax utanför Järna.

Länk till Robyggepodden hittar du här.

Senaste avsnitten i Robyggepodden:

Kjell o lyra

#5 Lyran och musiken med Kjell Andersson

I ett personligt samtal möter vi Kjell Andersson som berättar om sin resa från rockmusiker till instrumentbyggare och hur han startade Auris Musikinstrument i Järna. Kjell berättar om lyrans olika stämningar och uppbyggnad och hur instrumenten kom till. Vi lyssnar på den pentatoniska skalan med klanger från orienten via Indien och pratar om varför dessa klanger passar så bra både i livets början och slut, och allting däremellan.

Länk till avsnittet hittar du här.

#4 Omställning för att bejaka livet med Karin Rimbäck

Ett fint samtal mellan Robyggekollegorna Karin Rimbäck och Charlott Frisk om vad som är viktigt i livet. Om att göre en omställningsresa från en hektisk karriär till något annat. Om synen på livet, döden och glädjen. Och om utmaningarna i att vandra hjärtats väg.

Länk till poddavsnittet hittar du här.

#3 Kajsa Ingemarsson om konsten att vandra hjärtats väg och 12 nycklarna till ett magiskt liv

Spännande samtal med Kajsa Ingemarsson om hennes senaste bok "12 nycklar till ett magiskt liv" och om konsten att vandra hjärtats väg. Om magi, drömmar och trollkarlar samt hur man kan lära sig landa som en trana och vandra på jorden med grace. Livesamtal från Robyggebutiken vid Kajsas senaste besök.

Länk till poddavsnittet hittar du här.

#2 Kom till Sångbäcken med Helene Bohman Blomqvist

Vi möter Hélène Bohman Blomqvist som är trubadur, pedagog & musikskapare och talar om musikens betydelse för den växande människan. Hélène berättar om hur hon anvädner musik och klanger i möten med människor och när hon berättar en hisoria. Vi lyssnar, spelar och låter oss inspireras av tonernas magi.

Länk till poddavsnittet hittar du här.

#1 Premiär och introavsnitt med Horst-Henrik och Charlott

Robyggepodden med Charlott o Horst

I första avsnitte av Robyggepodden berättar Charlott och Horst-Henrik om sina intentioner med podden och med att driva Robygge. Robygge är en livsstilsbutik som spänner upp ett paraply av teman för ett hållbart levnadssätt - alltifrån ekologisk tvål att ha på kroppen itll andligt växande för själ och hjärta. Allt detta vill vi berätta om i kommande podd-avsnitt!

Länk till poddavsnittet hittar du här.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen