Idéburen butik i Ytterjärna

Dagligt bröd, Annelies Schöneck

190 kr
Produktbeskrivning:

De viktigaste egenskaperna vid bakning är tålamod och fantasi. Viktigt är också att köket är varmt och inte dragit och att kärl och mjöl är varma. Allt annat sköter degen nästan ensam.
Varje recept som är uppbyggt omkring en levande process fodrar fantasi vid tillämpingen. Mjölet och vätskemängden är variabla - men knådningen liksom valet av tillsatser måste man göra efter egen smak och då uppstår också något helt nytt, det egna brödet!

Det är en av världens äldsta konster att förvandla gröt till bröd och en av de yngsta trömningarna i vår till att få lära sig det på nytt. Att baka bröd är kanske den mest skapande av alla hushållssysslor och därigenom får man ju dessutom ett både billigt och gott bröd. På köpet får man också ett härligt doftande kök.

Denna bok vill visa hur man kan finna nya vägar till att baka bröd. Boken innehåller olika grundrecept med många variationer: bl.a. fullkornsbröd, kornbröd, fruktbröd och glutenfritt bröd.

Författare: Annelies Schöneck
Förlag: Syran förlag, Arboga
Utförande: Häftad
Antal sidor: 87

Finns i lager för omgående leverans
Finns ej i lagret
Endast få kvar i lagret (1 st)
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager! Din e-postadress sparas i upp till 180 dagar.




Artikelnummer:
114008

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen